{month}
{day}

Jubilált a tatai diákotthon!

A Tatai KEM –i Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium 30 éve nyitotta meg kapuit az első tanulók előtt. A 3 napos rendezvény sorozatban kapott helyet az egész délelőttöt kitöltő sport nap.

A 3 nap egyik kiemelkedő sport eseménye volt, az iskolai szakmai konferencia. A konferencia keretén belül aláírásra került a FODISZ és Tata Város együttműködési megállapodása. Az aláírás Szabó László a FODISZ elnöke és Michl József Tata Város Polgármester között jött létre. A konferencián Toponári Gábor a FODISZ ügyvezető elnöke beszélt a sport szerepérők a fogyatékkal élő tehetségek vonatkozásában.

A sportnapon az iskola tanulóin kívül a Tatabányai Éltes Iskola-, az Esztergomi Montágh Iskola-, a Komáromi Móra Iskola-, a Kömlődi Hegyháti Iskola sportolói, a Vakok és Gyengénlátók csörgőlabda játékosai és a MERI Se, KEMSINA Se  sportolói – 265 fő – versenyzett 8 sportágban.

Labdarúgás, asztalitenisz, lovaglás, íjászat, zsinórlabda, kerékpár, ügyességi sorverseny, csörgőlabda sportágakban hirdettünk versenyt. Sajnos a 2 kupa –labdarúgás, zsinórlabda-egyike sem került az iskola csapatához, de így is mindenki nagyon élvezte a játékot.

Minden sportágban eredményt hirdettünk, éremmel jutalmaztuk a helyezetteket.

A vendég résztvevőknek hidegcsomagot, gyümölcsöt biztosítottunk.

Minden résztvevő ajándék pólót és csokoládét kapott.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen részt vettek iskolánk vezetői, akik az érmek átadása után bezárták a három napos rendezvény sorozatot.