{month}
{day}

FÉKEMSZ Montágh Sportnap

Montágh Téli Sportnapok

Időpont: 2017. december 2. 8:00 – 12.30

Rendező: FÉKEMSZ - Montágh DSE

Helyszín:

-          Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola Szakiskola és Készségfejlesztő                    Szakiskola tornaterme, folyosója és tantermei

-          Esztergom, Dobogókői út 29.

Résztvevők:

Az Esztergomi Montágh Imre Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola tanulói 176 fő, valamint az iskola tanárai.

A versenyt megtisztelte jelenlétével Szabó Ferenc, a FÉKEMSZ elnöke.

Program beszámolója:

2017. december 2. iskolánk hivatalos munkanap áthelyezéssel élt s ezen a napon (szombaton)  tartottuk a Montágh Téli Sportnapot. Az előző években már hagyományos júniusi Montágh napot követően a Téli Sportnapot is szeretnénk hagyománnyá tenni.

Ehhez az alapvető segítséget a FODISZ illetve a FÉKEMSZ biztosította. Támogatásukkal a verseny valamennyi résztvevője csokoládét, üdítőt kapott. A legjobbak érem díjazásban és jutalom csokiban részesültek.

A sportnap előzetesen tervezett  programja azért módosult mert a szomszéd Csalamádé területén útjavítást végeznek így a gyermekeket nem tudtuk kivinni futni.

Reggelizést követően 9:00-kor a felső tagozatosok és a foglalkoztató osztályok játékos sorversenyen vettek részt. Mivel valamennyi résztvevő pici korától gyakorolta a Kapkodd a lábad játékait is nem okozott gondot a feladatok végrehajtása. A foglalkozást Szabados Ágnes vezette.

Ezzel egy időben a szakiskolásaink három asztalon asztaliteniszeztek illetve az emeleti zsibongóban csocsó mérkőzést vívtak Székely Árpád irányítása mellett. Az asztaliteniszt Alekszandr  Alekszandrov, Karaba István és Schiller-Kertész Tamás vezette.

A legkisebbek és a zenés mozgásokat kedvelők a 8. osztályban zenés táncfoglalkozáson vettek részt Bodrogai Mária vezetésével.

10:00-tól a legkisebbek játékos tornán vettek részt a tornateremben Szegő Hedvig vezetésével.

11:00-tól került sor az osztályok közötti tűzharc versenyre  melynek vezetője Schiller-Kertész Tamás volt. A nap folyamán Zsoldos Krisztina és Bodrogai Tibor fényképezett.

Valamennyi gyermek és felnőtt egybehangzó véleménye, hogy a program jól sikerült s reményeink szerint a következő tanévben megismételhetjük.

Esztergom, 2017. 12. 02.

Schiller-Kertész Judit

                                                                               DSE elnöke

A képes beszámoló a sporteseményről: