{month}
{day}

Az őszi megyei bajnokság utolsó versenye a Diákotthonban.

A tanév utolsó őszi versenyét asztalitenisz sportágban rendeztük meg Tatán és Száron. A nem várt magas létszám miatt a szakiskolás V. korcsoportos mérkőzéseket a szári sportcsarnokban az összes többi mérkőzést és a döntőket a tatai diákotthonban rendeztük meg. Sajnos az általános iskolások küzdelmei elég alacsony színvonalúak voltak. Az autista tanulók nagyon szépen megtanulták az asztaliteniszt, jó játékot játszottak egymás ellen. A VI. korcsoportos fiúk izgalmas körmérkőzéseken döntötték el a helyezéseket.
A legnagyobb létszámú nevezés az V. korcsoportban volt. Itt három csoportban küzdöttek a továbbjutást jelentő helyekről. A döntőben nagyon izgalmas szettek alakultak ki, szoros eredmények mellett döntötték el a helyezéseket.
Mindenki nagyon jól érezte magát és nagy várakozással készülnek a szakiskolások a februári versenyre ahol már az országos döntőbe jutás lesz számukra a tét.
Minden résztvevő szendvicset, csokoládét és ásványvizet kapott. Az összes helyezett éremben részesült. Az általános iskolások körében a továbbjutó versenyzőknek sikeres felkészülést és sok sikert kívántunk az országos döntőben, amely Tatán kerül megrendezésre.

A képes beszámoló és az eredmények:








































A versenyjegyzőkönyv: